Reviews


4 stars after 756 reviews
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Great, lekker, buonissima 4/8/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza was te laat en daardoor koud. 4/6/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Werkelijk de beste pizza’s in Utrecht, maar ook daarbuiten (je moet wel van dunne koek houden) 4/4/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hey! Pizza is always really good. Very tasty, good crust, fine ingredients. Big fan here. Also, the same guy usually shows up at my door and wishes me 'a nice pizza' with a very happy and genuine smile. This always makes me happy, and is something i really like about you people ❤ But, i also feel bad, because i have never given a tip and i have always wanted to. I never have any cash in house, so i would love it if you add an option on your website when i order and pay, to add an amount for the tip jar. I'm sure more people have the same situation and would like to have a digital option to tip! So please add this option on the checkout page or something, maybe the option to tip 5% or 10% on the total bill, or better, an option where people can determine the amount themselves! Please do and keep up the great work :) i'll order again soon ;) 3/31/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijke pizza's en ze krijgen het voor elkaar om het in minder dat een kwartier tijd thuis te bezorgen! 3/30/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Super aardige eigenaar/manager! Pizza was ook heerlijk c: 3/23/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza’s waren helaas beetje koud toen het bezorgd werd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/20/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele snelle bezorging en erg goeie pizza’s 3/15/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hij was weer heerlijk. Eerste keer een pizza bianci gehad. Een absolute aanrader! 3/14/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/14/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was droog en geen gorgonzola erop. Normaal goede pizza, maar de pizzabakker had misschien zijn dag niet ofzo This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/13/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/5/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt heerlijke pizza!! en erg vriendelijk Echt super dat ze glutenvrije pizza hebben nu kan ik samen pizza eten met mijn vriendin. 2/22/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/22/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza en precies klaar op moment van bestelling! Beste pizza van Utrecht! 👌🏼 2/18/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/18/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/16/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaak en textuur was heel goed, maar de pizza was koud bij aankomst helaas. 2/14/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mega lekkere Italiaanse pizza. Echt een aanrader! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/13/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was helaas al bijna koud bij aankomst. Desondanks qua smaak wel lekker. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/6/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/4/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het dessert, niet de tiramisu maar die andere, is niet goed. Zeker gezien de foto die erbij staat. Nadere inspectie van de tekst leert dat de foto er niet bij hoort (ik zou de foto weghalen want dit leveren jullie niet), maar een bakje vla met jam en twee koekjes voor zoveel geld is een tegenvaller. Smaak pizza’s is goed, fijn dat je de bodem kunt kiezen, maar heb het gevoel dat ze altijd een minuut te lang in de oven zitten. Ik hou wel van dat ‘aangebakkene’, hoort zelfs, maar de buitenste rand is vaak te droog en soms op delen van boven tot onder verbrand. En toch blijven we bestellen vanwege de volkoren bodem… 2/2/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging was supersnel, binnen 20 minuten stonden ze voor de deur. En de pizza's waren heerlijk. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/30/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fire pizza!!!! Best in utrecht grazie mille 1/29/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik bestel hier vaker, altijd een lekkere pizza. Helaas kreeg ik vandaag een bodem die erg verbrand was. 1/28/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/27/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Best pizza ever in utrecht real Roman style. For sure i’ll order again 1/26/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijke pizza’s, de beste van Utrecht! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Als we pizza bestellen doen we dat al jaren alleen nog maar bij LaLotta. De pizza's zijn altijd HEERLIJK en mooiop tijd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/16/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/14/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/12/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza's smaakte erg goed! 1/10/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/8/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/3/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Great pizza and staff 12/29/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/29/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas voor de 2e keer een heel koude pizza.. 12/21/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/20/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/18/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijke pizza, snelle bezorging, was even onduidelijk of het op de website over de topping of extra topping ging. voor herhaling vatbaar!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/12/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Normaal altijd lekker en goed, deze keer was minder(helaas). This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/12/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zelfgemaakte glutenvrije bodem! Super fijn dat dat bij hun kan. Heerlijke smaken. 12/11/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizzas waren lekker, maar koud. Bij eentje was de tomatensaus al helemaal gestopt, en de kaas was ook al gestold. Dat terzijde, de glutenvrije pizzas zijn top :) 12/10/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza was niet wat we ons hadden voorgesteld. Hij was koud en het was aangebrand en niet mooi opgemaakt. Alsof alles er zo op gekwakt is. 12/10/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/8/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mejores pizza alla Utrecht... Muuucho Bonita como la passerinas 12/6/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5 sterren voor alles, the usual 12/3/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlij 12/2/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas veel te koud bij aankomst terwijl we toch vlak om de hoek wonen. 11/29/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/27/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top !!!!! 11/27/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
We hadden extra toppings besteld en betaald oa tomaten en knooflookolie. Deze misten compleet, de tomaten misten, de knoflook olie zat er niet op en de pizza had 3 olijven en hier hebben we extra voor betaald. Niet wat er gewend zijn van La Lotta. 11/26/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza zelf was niet zo lekker; afhankelijk van beleg werd het wel goed gemaakt maar de margaritha was niet goed 11/26/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Enorm lekkere pizza en hele snelle levering! Super This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/21/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/13/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Valt op, extras bestel je natuurlijk extra, 5 plakjes salami 2 95 euro.. Ik weet niet wat je moet verwachten maar ik koop er 1.5 ons voor.. Sowiso per ker eens per maanden steeds minder beleg.. 11/12/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supersnel gebracht en zoals altijd heerlijke pizza’s. Beste van Utrecht!! 11/12/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/11/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza met lekkere ingredienten, alleen niet superwarm, had warmer gekund. Bezorger was vriendelijk en mooi op tijd. 11/8/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Best pizza in town.. Italian quality 11/1/2021
LaLotta Pizza Utrecht 4 stars after 900 reviews
LaLotta Pizza Utrecht