Reviews


4 stars after 254 reviews
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza in het restaurant is veel beter. En de pizza was aangebrand. 12/19/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas zijn de pizza's bij bezorging toch echt een stuk minder lekker. Een aantal pizza's had ook een hele slechte verdeling van de kaas. Heel weinig kaas op een paar. We hadden een bestelling van 9 pizza's. Wel kwam het heel erg goed op tijd! Erg goeie service. Hopelijk de volgende keer lekkerder. Maar denk dat we beter naar La Lotta zelf kunnen en daar de pizza eten. 12/16/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza was er op de afgesproken tijd, maar de pizza's waren mwah. Bodems waren taai, pizza's lauw en de vegetarische pizza was karig belegd. Buiten de bodem om had de pizza met truffel wel een lekkere smaak. Jammer, want in hun restaurant zijn de pizza's echt steengoed! 12/16/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/16/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/14/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/13/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza’s! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/8/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Besteld en na een uur gebeld waar het bleef. Toen bleek dat de bestelling niet doorgekomen was in het systeem ondanks een bevestigongsmail. Op dat moment konden ze ook niet meer maken of bezorgen. Voor niks 1.5 gewacht dus op eten dat niet kwam, en hier ook geen vergoeding of ander gebaar voor terug gekregen. 12/7/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/7/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza was heerlijk, bezorging wel wat laat (15 min te laat) 12/6/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Na 1 uur 10 min gebeld: De bestelling was niet doorgekomen, moest nog gemaakt worden. Was er toen na 20 min. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/1/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/30/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizzas were amazing as expected. But tiramisu was surprisingly small. Definitely not worth 6.5 euros! 11/26/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
11/23/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bedankt voor de goede service. Jullie zijn een beetje lastig telefonisch te bereiken, maar voor de rest is het allemaal prima gegaan. Zelf heb ik de pizza niet geproefd, maar het zag er goed uit! 11/20/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere glutenvrije pizza! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/17/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza was heel klein 11/15/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
11/13/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/12/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/10/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
11/4/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorger was prima, alleen moesten we meer dan 1,5 uur wachten op onze bestelling. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/3/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
All 3 pizzas ordered were very far below expectations This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/3/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/1/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Very delicious pizza; great vegetarian options and the best dough! 10/30/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
We hebben een aangebrande pizza ontvangen. We hebben proberen te bellen maar er wordt niet opgenomen. Geen goede service. 10/30/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zat een bijna volledig verbrande pizza tussen. Zeer matig. 10/30/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke glutenvrije pizza!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/27/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
10/26/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Please take delivery times into account 10/23/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza! Topkwaliteit en heel snel bezorgd, zelfs op zaterdagavond! Een gied adres voor glutenvrije pizza’s! 10/19/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De prijs kwaliteit niet echt in balans. 10/18/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
hele lekkere pizza's! en heel snel bezorgd. 10/15/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/11/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/11/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/6/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza’s waren koud en vastgeplakt aan de bovenkant van de dozen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/6/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ondanks drukte binnen 40min bezorgd. Warme, lekkere en goede pizza’s 9/28/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Salami was niet lekker 9/28/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling duurde zeer lang en de extra toppings die we hadden besteld (en extra hadden betaald) zaten niet op de pizza’s. Het bedrag kon ook niet worden teruggeboekt, dus we hebben betaald voor wat we niet kregen. Pizza’s waren wel lekker. 9/23/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supersnel bezorgd. Hoeveelheid toppings mager. 9/21/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/21/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza, supersnel bezorgd (ik woon er dan ook wel praktisch naast ) 9/21/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supersnel bezorgd en lekkere pizza die ook nog goed warm was! Ik had alleen een volkoren bodem besteld en kreeg een witte. 9/13/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Hij was niet voorgesneden, wat lastig snijden is in zo’n doos. Want op een bord past ie niet. Iets warmer mag ook en de extra gorgonzola kon ik niet vinden 9/11/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This is the second time I've been disappointed in my pizza. It was the romano — which used to have a ton of olives and fresh rosemary. There were probably 6 olives and no fresh rosemary. It was quite bland and not the high quality I came to expect and love from La Lota. 9/10/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza's pas na 2 uur bezorgd. Kinderen moe en uitgehongerd. Zelfs na het eerste telefoontje duurde het nog driekwartier. Met name dat vond ik erg. Een foutje maken kan, maar dat het daarna niet adequaat afgehandeld werd, benam ons alle plezier van de maaltijd. Eten zelf was goed, maar ik zal niet nog eens bestellen. 9/9/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Great pizza's! 9/9/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas niet meer wat het geweest is. 9/7/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The tartufo pizza had nice ingredients, i didnt expect the aubergine though. Also The pizza was completely wet, the mozzarella was floating in it. 9/6/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Delicious pizza! 9/4/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/3/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
One of the pizzas (burrata) missed ingredient (parmaham and parmesan) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/25/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste pizza die ik in tijden heb gegeten! Mag ook wel voor die prijs, maar het is het waard. 8/24/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jullie nemen niet op als er gebeld wordt en het duurde erg lang voordat de pizza er was. 8/23/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer snelle bezorging! 8/22/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza vergeten bij bezorging. Door een soort fout in het bestelsysteem. Kwamen ze gelukkig wel spoedig naleveren. De pizza en focaccia waren goed op smaak, maar de tiramisu was de 6,50 niet waard. 8/22/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizzabodem was niet gaar. Bij de randen was het deeg nog ongebakken. Op pizza met basilicum zat 1 blaadje basilicum. Erg karig. 8/19/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/17/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bodem en ingrediënten zijn helemaal prima, alleen .... waarom zo ontzettend zout? Het is ongezond en het verpest eigenlijk alles. 8/17/2019
LaLotta Pizza Utrecht 4 stars after 387 reviews
LaLotta Pizza Utrecht