Reviews


4 stars after 97 reviews
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
5/25/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Our order never arrived. How can I get my money back?! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Besteld maar pizza nooit gekomen!!! Heel jammer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s, vooral de tartufo This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/5/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/5/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Delicious gluten free pizza and amazing tiramisù, delivery perfectly in time, what else? :) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/5/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was de beste pizza ever! Telefoon was alleen steeds in gesprek This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/5/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/4/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/3/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's! Goed belegd, en fijne opties met extra beleg. De glutenvrije pizzabodem is wat slap, wellicht wat langer de oven in of eerst zonder beleg erin om dit de volgende keer te voorkomen. Verder top! 5/3/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza’s waren net binnen toen er gebeld werd. La lotta; excuus vanwege computerfail hebben we een bestelde topping over het hoofd gezien. We maken gelijk een nieuwe pizza voor u! En zo geschiedde. Ik had de fout zelf nog niet eens opgemerkt. Zo snel waren ze. Top service. 5/3/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/28/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/28/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/27/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorger stond bij het verkeerde huis. Toen we LaLotta belden, zeiden ze dat we niet thuis waren geweest. Ze stuurden de bezorger weer terug naar ons, maar echt warm waren de pizza’s niet meer. 4/26/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De pizza’s zijn er nog niet eens dus die kan ik niet beoordelen. 2 uur later en nog geen pizza, droevig. 4/19/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik had de pizza Vegana besteld omadat ik zo'n zin had in aubergine, maar die zat er helaas niet op. 4/18/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/13/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd. Deel van de pizza leek wel verbrand dus zag er niet lekker uit. Smaakte wel. 4/9/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/7/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Hele vette vieze pizza’s waar de bestelde extra’s op ontbraken. Ze waren ook koud en zagen er onsmakelijk uit. Niet wat ik gewend ben! 4/5/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Website lastig meerdere pizza’s te bestellen. Dit keer duurde bezorging langer dan gepland... inschatting was 45’, werkelijke tijd ruim langer dan uur. Jammer, maar volgende keer beter! Pizza’s waren weer heerlijk!!! 4/5/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
4/5/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijke pizza’s!! 4/1/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
La Lotta heeft gewoon de beste pizza's van Utrecht. Ze werken alleen met echt goede kazen, verse groenten en fijne Italiaanse vleeswaren. Fijne bodem, goeie tomatensaus, héérlijke mozzarella. Soms wil je nóg meer van dat lekkers op 1 pizza. Vandaag een pizza samengesteld met Tallegio, truffels en paddenstoelen, super! Bezorging meestal tussen 20-50 minuten. Pizza's zijn niet altijd gloeiend heet (hoe kan dat ook?), maar goed, dan zet je toch alvast de oven aan terwijl je watertandend aan het wachten bent? This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/31/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/27/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en goede service!! 3/16/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De pizza's waren helaas lauw/koud bij aankomst. 3/16/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vorige week voor het eerst gegeten in het restaurant. Waanzinnige pizza's! Kan niet anders zeggen. Verse ingrediënten en vooral de bodem kan wat mij betreft niet beter! gisteren 2 pizza's laten bezorgen en was wederom weer erg lekker. Snel bezorgd ook. Ga zo door!! 3/14/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
By far, the best pizza in Utrecht. No doubt. Superfast delivery and amazing flavor. I have been to the restaurant as well and it is even better: Friendly staff, lovely location, right price and TRULY Italian products (unlike many other pizzerias that have no idea what Italian products are...). Easiest five-stars assessment ever. 3/12/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Mijn ervaring met LaLotta is niet zo best. Wij hadden vrijdag avond 3 pizza's besteld waarvan er uiteindelijk (1,5u later) maar 1 werd bezorgd. Na telefonisch overleg besloten de andere pizza's niet meer te leveren maar het resterende bedrag terug te storten. Het geld was na een week nog steeds niet gestort. Toen zelf terug gebeld waarna ze keurig (kosteloos) 2 pizza's hebben bezorgd. Uiteindelijk wel netjes opgelost. De kwaliteit van de pizza's zelf... matig. Dikke taaie bodem, niet warm meer en mager belegd. Ik kies volgende keer voor de concurrent. 3/9/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
perfetto 3/7/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling geplaatst, 2 uur gewacht met ontzettend trek tot dat La Lotta sliet, maar de Pizza werd niet bezorgd en we hebben er ook nooit meer iets over gehoord!!! Gelukkig hadden we voor contant betalen gekozen en niet voor IDEAL. Heel erg teleurgesteld over de service! De Pizza is wel lekker (dit weet ik van andere keren wanneer ik ze zelf afhaalde) 3/5/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Glutenvrije bodem was altijd erg lekker. Lijkt nu een nieuw recept oid: deze was erg dik en niet knapperig/goed doorbakken 3/5/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De pizza was heerlijk, de website was overzichtelijk, tijdens de bezorging was er echter iets mis gegaan (pizza gevallen) waardoor deze er niet heel mooi meer uitzag. De pizza was wel snel bezorgd! 3/5/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Gisteren - zondagavond 3 maart - om 18u25 2 pizza's besteld, bezorgen zo snel mogelijk aangevinkt en een opmerking dat 1 pizza zonder kaas gemaakt zou moeten worden ivm allergie. Helaas kwamen deze pizza's 1,5 uur later, dat is met name lang wachten met een klein kind. En de pizza zonder kaas had alsnog kaas erop dus heb ik niet kunnen eten. Telefonisch zijn we vriendelijk te woord gestaan en is er uitgelegd dat er problemen waren met de bezorgers deze avond. Er is beloofd de kosten van de 2 pizza's terug te storten. Ik zie het bedrag graag tegemoet. Groeten, Dirk Verhoeven Merwedekade 185 bis, Utrecht 3/4/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/2/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's! Wel net iets te groot voor één persoon 3/1/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/26/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
2/25/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De website gaf na betalen aan dat er iets misgegaan was. Gelukkig alsnog bevestigingsmail. Was een heerlijke pizza, genoeg kaas bodem super dun en crunchy! 2/25/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De pizzas waren lauw toen ze aankwamen, en vanwege ongelijke saus verdeling waren sommige punten volledig hard, en andere juist wat sponzig. Nog steeds wel erg lekkere pizzas. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/24/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Bestel al jaren naar tevredenheid pizza bij LaLotta en ook bijna altijd dezelfde. Alleen vanavond waren de pizza's vrij karig belegd. Jammer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/24/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Het duurde meer dan een uur, het extra beleg kregen we in een apart bakje (was niet mee gebakken), het viel zwaar tegen ! Doen we niet meer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/24/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Multo delicato! Echte Italiaanse pizza’s, heerlijk! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/24/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik ben beter gewend van La Lotta. De bodem was slap waarbij de ingredienten alleen in het midden waren geplaatst, hierdoor was het midden te slap en viel de pizza uit elkaar. Ook was de verhouding van ingredienten ten opzichte van de grote van de pizza niet netjes, te weinig op de pizza. Bezorging was te vroeg, erg vervelend want ik gaf specifiek een tijd aan omdat ik niet eerder thuis was ivn afspraken. Zeer frustrerend als iemand dan 15 minuten te vroeg komt terwijl ik er nog niet ben. Erg jammer want vroeger zeerr tevreden over La Lotta, maar voor dit geld zou ik wat betere pizza's willen. 2/22/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
als groot lalotta fan bestel ik regelmatig hier pizza maar zowel die van gisteren als die van twee weken geleden is niet meer dezelfde kwaliteit als eerst. De korst is niet meer luchtig en de verhouding van van de ingredienten is ook niet meer hetzelfde, erg veel vlees dubbelgevouwen hompen en dan erg veel saus onevenredig verdeeld. Ik weet niet of er iets is veranderd recent... Dat de pizza van gisteren waarschijnlijk ook was gevallen (alle toppings in een hoek en een zompige lauwe bodem aan een kant) neem ik voor lief maar ik hoop dat de kwaliteit van vroeger terug komt. 2/20/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
I ordered 2 pizza's at 19,30, at 21.00 I was still waiting and I decided to cancel the order to be refunded about my money, Was the first and the last time I ordered something from LA Lotta 2/7/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
1 pizza werd niet bezorgd, de andere pizza was koud. Toen ik belde om dit aan te geven, werd ik eerst niet geloofd. Toen ik aangaf dat ik niet loog en dat niet echt klantvriendelijk vond, werd er gedreigd mijn postcode uit het systeem te halen zodat ik helemaal geen pizza meer kon bestellen bij jullie. Uiteindelijk een uur na bellen de tweede pizza nog wel ontvangen. Ook niet echt warm. Een zeer slechte ervaring. Jammer want jullie hebben zo’n leuk concept. Ik kom echter niet meer terug. Voel me door de toon aan de telefoon zelfs ongemakkelijk dat mijn adres ook bekend is. 2/7/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/6/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
lekkere pizza's! 2/4/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ordered 8 pizza's today, they never came. Called 10 times, never picked up. Went by the place: shut down (moved away?). Probably the shittiest dinner order ever. 1/28/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling is niet afgeleverd, telefonisch niet bereikbaar. 1/28/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/28/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk! 1/25/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De pizza was heel lekker, maar de bezorging duurde heel lang (meer dan een uur) :( 1/25/2019
LaLotta Pizza Utrecht 4 stars after 222 reviews
LaLotta Pizza Utrecht