Reviews


4 stars after 823 reviews
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/4/2024
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Wij hadden drie pizza’s: Maialina, Dall Orto, en Diavolo. Bij alledrie, maar vooral bij de eerste twee vonden we de toppings erg mager. Basilicum niet te vinden, de salciccia misschien 5 of 6 piep kleine stukjes, aubergine, en amandelen onvindbaar… Moest nog bijna 20 mn wachten na afgesproken ophaaltijd 7/1/2024
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza en salade gegeten. Bestelling precies op aangegeven tijdstip geleverd. 6/8/2024
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/21/2024
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijk!! 5/18/2024
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2024
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging, we hadden 5 pizza's besteld, op 3 ervan zaten heel weinig toppings en waren mager gevuld, het was vooral pizza deeg wat er te eten viel. De glutenvrije pizza was erg goed. 5/8/2024
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prijzig This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/5/2024
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
het viel ons op dat de pizza's ( 8 stuks) wat minder royaal belegd waren als in andere jaren. Jammer want dat en de heerlijke bodem zijn voor ons een reden om La Lotta's pizza's te bestellen 4/19/2024
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke bodem maar topping wat magertjes. 4/10/2024
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/31/2024
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging is snel, kwaliteit van de pizzas zijn altijd goed. De lekkerste glutenvrije pizzas uit Utrecht! Bij aankomst doe ik ze altijd nog even aan paar minuutjes in de oven. 2/27/2024
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde meer dan een uur voordat de bezorger er was, pizza was koud en karig belegd. 1/30/2024
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hi LaLotta, De pizza die ik ontving was echt niet wat ik verwacht had. Het midden van de pizza bestond uit een grote plas vocht. Dan vergaat de eetlust je al om zo'n zompige pizza op te eten. En de knoflookolie was waarschijnlijk maar 1 drupje? Hij rook niet naar knoflook en de pizza proefde ook niet naar knoflook. Zonde! Misschien kunnen jullie hier eens naar kijken? Mijn ervaring was negatief. 1/30/2024
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza’s waren er karig belegd, vooral de Buffel mozarella en de Di Parma. Raar dat de parmaham niet op de pizza zat maar in apart plastic bakje. 1/23/2024
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt zo lekker. Voor herhaling vatbaar en de prijs vond ik ook niet teveel 12/16/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Echt lekkere Italiaanse pizza's. Bodem was ook super! 11/17/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/30/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
We hadden lekkere pizza’s alleen later klaar dan afgesproken. En voor 2 pizza’s had ik volkomen bodem besteld, maar dat was het niet volgens mij. 10/26/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/25/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza en - ondanks drukke tijdstip van rond 19u - razendsnel bezorgd. 10/18/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/13/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Duurde langer dan beloofd. Pizza’s prima, maar zeker niet de lekkerste van Utrecht (sorry). Website gebruiksvriendelijk. Een bestelbevestiging ontbrak. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/10/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/4/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/26/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
top als altijd 7/3/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik ben eigenlijk niet erg tevreden. Jaren geleden ook hier besteld, toen was het heerlijk,vandaar dat ik weer besteld heb. - pizza margharita: eigenlijk pzzadeeg met tomatensaus( kaas was ver te zoeken) - saporito, hier waren chunks tomaat op gegooid. Geen cherrytomaatjes De glutenvrije pizza’s waren ok, maar de anderen waren karig belegd en erg slap Jammer, ik had er veel zin in 6/21/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Ik bestel graag bij jullie. Vanavond om 18:22 besteld, na 20:00 geleverd. Maar vooral na gebeld te hebben. De kwaliteit was ook minder, waarschijnlijk door de haast. Wel tot de volgende keer! 6/9/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza's hebben een lekkere smaak. Alleen mogen er meer ingredienten op in verhouding tot de bodem. Zelf had ik nu extra knoflookolie besteld, maar die zat er helaas niet op. Kwam ik pas achter toen ik thuis was met de pizza.... 5/25/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Honds biene pizza 5/23/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/19/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza’s waren van veel mindere kwaliteit dan gewoonlijk, te weinig kaas op alle pizza’s en harde blokjes aubergine ipv gegrilde plakjes. Echt een tegenvaller. 5/16/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik ben normaal gesproken altijd heel blij met La Lotta. Maar vandaag kreeg ik een zeer karig belegde capricciosa. Ik wilde hem zonder ham, maar wel met extra truffel en overige ingrediënten. De pizza had enkel tomatensaus en een paar stukjes artisjokken erop, verder niks. Geen kruiden, geen smaak (ook de truffel was niet te proeven. Beetje teleurstellend voor een pizza van €20. Ik zal het nog wel een kans geven, misschien was het een foutje. Iedereen heeft wel eens een slechte dag.. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/30/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/27/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/24/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
The pizza was very good but arrived quite cold 4/17/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/6/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goeie pizza, snel geleverd 4/5/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/2/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza was nat en slap 3/24/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
As always best pizzas in town! 3/22/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/19/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit slecht, lauwe pizza. Niet nog een keer! 3/14/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De vegetarische pizza werd lauw bezorgd en was dus al snel helemaal koud tijdens het eten 2/25/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/17/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/11/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling duurde erg lang, na gebeld te hebben leek de bestelling vergeten/ over het hoofd gezien. Verder was die glutenvrije bodem te kort gebakken en de pizza Parma erg magertjes belegd. Kortom, het was niet wat ik gewend ben. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/5/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Was een beetje koud This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/5/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorging ingepland voor 19:15-19:30, maar de pizzas kwamen pas om 19:55. Tijdens het bellen naar het restaurant was het gesprek bijna niet te horen en de persoon die op nam was niet erg aardig aan de telefoon. Pizza de tomatensaus op de pizza was enorm zout. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/29/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza en met volkoren bodem, top! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/29/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/15/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten kwam later This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/15/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/13/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/10/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Best pizza ever! We had guests and they loved it 1/7/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/7/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/2/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/27/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pizzas were very tough, not crispy at all. One pizza partly overcooked (black crust & topping). Canned mushrooms used for topping. One of the vegetarian pizzas tasted as if salami had been added and removed again. Unclear delivery window, with no updates. Will not order here again. 12/17/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/16/2022
LaLotta Pizza Utrecht 4 stars after 970 reviews
LaLotta Pizza Utrecht