Reviews


4 stars after 220 reviews
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima op tijd bezorgd, lekkere pizza. 2/24/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/23/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza was vrijwel koud bij aankomst 2/22/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s, maar wat een onhandige site! Op de bestelpagina’s zijn dr pizza’s anders genoemd en in een andere volgorde dan op de pagina met het menu. Resultaat: twee salades Tonno gekregen ipv twee pizza’s Tonno... ook was onze grote bestelling niet compleet en zat er één pizza tussen die niet belegd was. Dat is toch wel jammer... 2/21/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Normaal gesproken erg lekkere pizza's, maar deze keer smaakte hij wat verbrand (veel verbrande bloem aan de onderkant). 2/20/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel goede kwaliteit pizza’s! Ook de glutenvrije pizza is erg lekker! En de bestelling was precies op tijd. 2/20/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel! Na 20 minuten al 3 pizza’s. Daarnaast enorm lekker, goede glutenvrije bodem en veel kleine voor extra beleg 2/19/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goeie pizza, maar de gezelligheid van het restaurant is onmisbaar. 2/17/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bezorging duurde een uur en de laatste tijd zijn is mijn pizza steeds ook niet meer warm bij aankomst en moet ik hem zelf nog in de oven opwarmen, dat is wel jammer. Wel zijn de pizza’s hier altijd enorm lekker en blijf ik bestellen! 2/17/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/14/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Delicious Pizza! 2/11/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Can your delivery guys use Google maps? 2/8/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Tot nu toe altijd prima. Vandaag gasten over de vloer. Het duurde anderhalf uur, de pizza was niet warm meer, was kleiner dan gebruikelijk en de cherry tomaten waren zonder commentaar vervangen door gewone tomaten. De basilicum was uitgedroogd en lag er zielig bij. Ik weet niet wat er vandaag aan de hand was maar vandaag was jullie prestatie maximaal matig. Jammer want de smaak van de pizza was in principe wel goed. Gr Martin 2/6/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Sinds lang zijn we tevreden klanten maar vrijdag zijn wij hevig teleurgesteld: de pizza's waren vrijwel niet belegd. Bijvoorbeeld, op de pizza 'Dall'orto' miste bijna alle op de menukaart vermelde ingrediënten. Hopelijk is de volgende keer de kwaliteit weer als vanouds This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/2/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
13,50 voor veldsla met een paar stukjes tonijn is echt teveel. Er zat niks anders op de salade! Bestellen en na 1,5u wachten zelf bellen was ook geen goede ervaring, maar dat is rechtgezet. 1/31/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza niet volgens bestelling. Tomaten op pizza besteld en zaten er niet op. Pizza miste ook wat zout/smaak (maar kon uiteraard achteraf worden toegevoegd) 1/31/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza heb ik zelf opgehaald, maar moest nog gebakken worden. Dit ging snel, maar men is dus niet in staat om de aangegeven tijd aan te houden. Dat was jammer. Verder had ik extra betaald voor ansjovis en rode ui. De ansjovis ontbrak. Dus ik heb extra geld betaald voor iets wat ik niet heb gekregen. Al met al een teleurstelling. 1/30/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/19/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/19/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/17/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/17/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/17/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Goede, erg lekkere pizza, op 1 zat wat weinig beleg, wel behoorlijk lang gewacht. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/12/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
hele Lekkere pizza’s! Helaas was de bijbestelde basilicum vergeten... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/5/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/22/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/22/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza in het restaurant is veel beter. En de pizza was aangebrand. 12/19/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas zijn de pizza's bij bezorging toch echt een stuk minder lekker. Een aantal pizza's had ook een hele slechte verdeling van de kaas. Heel weinig kaas op een paar. We hadden een bestelling van 9 pizza's. Wel kwam het heel erg goed op tijd! Erg goeie service. Hopelijk de volgende keer lekkerder. Maar denk dat we beter naar La Lotta zelf kunnen en daar de pizza eten. 12/16/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza was er op de afgesproken tijd, maar de pizza's waren mwah. Bodems waren taai, pizza's lauw en de vegetarische pizza was karig belegd. Buiten de bodem om had de pizza met truffel wel een lekkere smaak. Jammer, want in hun restaurant zijn de pizza's echt steengoed! 12/16/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/16/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/14/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/13/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza’s! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/8/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Besteld en na een uur gebeld waar het bleef. Toen bleek dat de bestelling niet doorgekomen was in het systeem ondanks een bevestigongsmail. Op dat moment konden ze ook niet meer maken of bezorgen. Voor niks 1.5 gewacht dus op eten dat niet kwam, en hier ook geen vergoeding of ander gebaar voor terug gekregen. 12/7/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/7/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza was heerlijk, bezorging wel wat laat (15 min te laat) 12/6/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Na 1 uur 10 min gebeld: De bestelling was niet doorgekomen, moest nog gemaakt worden. Was er toen na 20 min. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/1/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/30/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizzas were amazing as expected. But tiramisu was surprisingly small. Definitely not worth 6.5 euros! 11/26/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
11/23/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bedankt voor de goede service. Jullie zijn een beetje lastig telefonisch te bereiken, maar voor de rest is het allemaal prima gegaan. Zelf heb ik de pizza niet geproefd, maar het zag er goed uit! 11/20/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere glutenvrije pizza! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/17/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza was heel klein 11/15/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
11/13/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/12/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/10/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
11/4/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bezorger was prima, alleen moesten we meer dan 1,5 uur wachten op onze bestelling. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/3/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
All 3 pizzas ordered were very far below expectations This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/3/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/1/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Very delicious pizza; great vegetarian options and the best dough! 10/30/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
We hebben een aangebrande pizza ontvangen. We hebben proberen te bellen maar er wordt niet opgenomen. Geen goede service. 10/30/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Er zat een bijna volledig verbrande pizza tussen. Zeer matig. 10/30/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke glutenvrije pizza!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/27/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
10/26/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Please take delivery times into account 10/23/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza! Topkwaliteit en heel snel bezorgd, zelfs op zaterdagavond! Een gied adres voor glutenvrije pizza’s! 10/19/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De prijs kwaliteit niet echt in balans. 10/18/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
hele lekkere pizza's! en heel snel bezorgd. 10/15/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/11/2019
LaLotta Pizza Utrecht 4 stars after 353 reviews
LaLotta Pizza Utrecht