Reviews


4 stars after 773 reviews
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/15/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Eten kwam later This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/15/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
1/13/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/10/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Best pizza ever! We had guests and they loved it 1/7/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/7/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/2/2023
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/27/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pizzas were very tough, not crispy at all. One pizza partly overcooked (black crust & topping). Canned mushrooms used for topping. One of the vegetarian pizzas tasted as if salami had been added and removed again. Unclear delivery window, with no updates. Will not order here again. 12/17/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/16/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/15/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 12/14/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
12/13/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd razendsnel en super lekker! Bedankt Luca en team! Ik kom ook snel weer langs in het restaurant, altijd een warm welkom en de beste pizza! 12/9/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
12/8/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The aubergines were not cooked on the pizza and the tiramisu was liquid with the biscuit inside still crusty. that is not the quality I am used to with this restaurant. 12/6/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/30/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Vandaag 3x pech, 1. Bezorgen kon niet, pas na bellen. 2. Pizzadeeg was nat. 3. Bezorging duurde bijna een uur This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 11/27/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's 11/26/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's 11/26/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bedankt voor snelle service. De bandleden vonden de pizza's heerlijk 11/17/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vanwege diabetes hier een volkoren pizza besteld. We zagen al geen verschil met de andere pizza en zo bleek ook.. veel te hoge suikerwaarden. Erg slordig van dit restaurant!! Hier bestellen we niet meer. 11/14/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/14/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Very tasty pizza's, delivery was on time and we were very happy for the glutenfree&vegan options. Highly recommend 11/10/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
11/7/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
pizza was vrij koud bij bezorgen en pizza zelf vrij droog en hard 11/1/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/16/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/13/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Superlekkere vegan pizza! Ik bestel altijd de 'simpele' pizza marinara en voeg daar de Italiaanse spinazie aan toe, en het zo smaakvol en lekker, zeker een aanrader! :) 9/30/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
😋 9/28/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/26/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/21/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/19/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste pizza van Utrecht 9/14/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het beleg van de pizza was wel minder goed verdeeld deze keer in vergelijking met vorige keren dat ik bij jullie besteld heb (waardoor er veel korst was). 9/14/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza. Goede aandacht voor dieetwensen. Niet meer helemaal warm bij bezorging. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/11/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was koud, ook was de onderkant van de pizza volledig met roet bedekt; alsof de oven net was geschrapt en in de losgekomen roetdeeltjes de pizza is gebakken, bah. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/11/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste pizza van Utrecht 👌 9/9/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eindelijk de ideale pizza in Utrecht ontdekt. Perfecte dunne, crisy bodem, verse toppings😋 9/3/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Best Pizza in Utrecht 8/25/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza’s were dry 8/24/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede lekkere grote pizza en snelle bezorging ! Bedankt! 8/23/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 8/20/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/18/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Enige punt van kritiek zou zijn dat je op de website alleen via Ideal kan betalen en dus gedwongen bent die 25 cent te betalen. De pizza was als altijd te gek. 8/12/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/25/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en snel bezorgd 7/23/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s, keurig op tijd bezorgd! 7/22/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere pizza’s, hier bestellen wij vaker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/17/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza! Perfecte bodem, verse ingrediënten. Top! 7/16/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/13/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd zeer tevreden over jullie! 7/12/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hadden volkoren besteld en daar ook voor bijbetaald maar wat we ontvingen was geen volkoren! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/4/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super goeie service! Pizza’s zijn heel lekker. 6/24/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/21/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/12/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hadden heerlijke pizza’s maar zoals altijd vind ik de hoeveelheid tomatensaus en toppings te weinig waardoor de pizza een beetje droog is. Jammer want de bodem is heerlijk en het zijn geen goedkope pizzas. Allleen al een stuk meer tomatensaus zou het al beter maken. 6/3/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/30/2022
LaLotta Pizza Utrecht 4 stars after 917 reviews
LaLotta Pizza Utrecht