Reviews


4 stars after 744 reviews
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
😋 9/28/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/26/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/25/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/21/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/19/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste pizza van Utrecht 9/14/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het beleg van de pizza was wel minder goed verdeeld deze keer in vergelijking met vorige keren dat ik bij jullie besteld heb (waardoor er veel korst was). 9/14/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza. Goede aandacht voor dieetwensen. Niet meer helemaal warm bij bezorging. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/11/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was koud, ook was de onderkant van de pizza volledig met roet bedekt; alsof de oven net was geschrapt en in de losgekomen roetdeeltjes de pizza is gebakken, bah. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 9/11/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste pizza van Utrecht 👌 9/9/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Eindelijk de ideale pizza in Utrecht ontdekt. Perfecte dunne, crisy bodem, verse toppings😋 9/3/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Best Pizza in Utrecht 8/25/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Pizza’s were dry 8/24/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede lekkere grote pizza en snelle bezorging ! Bedankt! 8/23/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 8/20/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/18/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Enige punt van kritiek zou zijn dat je op de website alleen via Ideal kan betalen en dus gedwongen bent die 25 cent te betalen. De pizza was als altijd te gek. 8/12/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/25/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker en snel bezorgd 7/23/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s, keurig op tijd bezorgd! 7/22/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere pizza’s, hier bestellen wij vaker! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/17/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza! Perfecte bodem, verse ingrediënten. Top! 7/16/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/13/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd zeer tevreden over jullie! 7/12/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hadden volkoren besteld en daar ook voor bijbetaald maar wat we ontvingen was geen volkoren! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/10/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/4/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super goeie service! Pizza’s zijn heel lekker. 6/24/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/21/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/12/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
We hadden heerlijke pizza’s maar zoals altijd vind ik de hoeveelheid tomatensaus en toppings te weinig waardoor de pizza een beetje droog is. Jammer want de bodem is heerlijk en het zijn geen goedkope pizzas. Allleen al een stuk meer tomatensaus zou het al beter maken. 6/3/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/30/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik vermoed dat La Lotta bij Pepe in Grani heeft gekeken. Het is helemaal de moeite waard! 5/26/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd top! 5/23/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/20/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/19/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging, lekkere pizza. Wel erg zachte bodem en op onze Dall Orto ontbraken de amandelen. Meer info op de site over opties/ingrediënten (bv van glutenvrije deeg) zou fijn zijn. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/15/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goede bezorging en pizza. Favoriete pizzaria in Utrecht! 5/14/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Some elements (text) on the mobile website overlapped where it shouldn't 5/11/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste pizza van Utrecht! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Aangebrand This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/8/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/3/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/1/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's en zelfs een bestelling van 30 stuks keurig op tijd geleverd. Zeer tevreden. 4/28/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/24/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/22/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bedankt voor de pizza's en vriendelijke bezorger :) 4/21/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza da samba!! Top!!! :) 4/19/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De olijven waren vergeten en het duurde lang voor de pizza er was. Lekker was ie wel! 4/9/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Great, lekker, buonissima 4/8/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza was te laat en daardoor koud. 4/6/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Werkelijk de beste pizza’s in Utrecht, maar ook daarbuiten (je moet wel van dunne koek houden) 4/4/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hey! Pizza is always really good. Very tasty, good crust, fine ingredients. Big fan here. Also, the same guy usually shows up at my door and wishes me 'a nice pizza' with a very happy and genuine smile. This always makes me happy, and is something i really like about you people ❤ But, i also feel bad, because i have never given a tip and i have always wanted to. I never have any cash in house, so i would love it if you add an option on your website when i order and pay, to add an amount for the tip jar. I'm sure more people have the same situation and would like to have a digital option to tip! So please add this option on the checkout page or something, maybe the option to tip 5% or 10% on the total bill, or better, an option where people can determine the amount themselves! Please do and keep up the great work :) i'll order again soon ;) 3/31/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijke pizza's en ze krijgen het voor elkaar om het in minder dat een kwartier tijd thuis te bezorgen! 3/30/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Super aardige eigenaar/manager! Pizza was ook heerlijk c: 3/23/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza’s waren helaas beetje koud toen het bezorgd werd. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/20/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hele snelle bezorging en erg goeie pizza’s 3/15/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Hij was weer heerlijk. Eerste keer een pizza bianci gehad. Een absolute aanrader! 3/14/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/14/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza was droog en geen gorgonzola erop. Normaal goede pizza, maar de pizzabakker had misschien zijn dag niet ofzo This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/13/2022
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/5/2022
LaLotta Pizza Utrecht 4 stars after 888 reviews
LaLotta Pizza Utrecht