Reviews


4 stars after 318 reviews
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
hot and delicious!.. just like the delivery boy 5/25/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top! 5/25/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Loved it!!! Again. 5/25/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/22/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik denk dat het handig is dat er een (automatische) bestelbevestiging wordt verzonden. Nu was ik er niet zeker van en heb ik gebeld om zeker te zijn van de bestelling 5/21/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s, maar meerdere wel erg zwart aan de onderkant en randen :( 5/21/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima pizza, waar voor je geld. 5/20/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/16/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/16/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/16/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorger wou zogenaamd het gebouw niet in. En leverde mn pizza bij mn brievenbus af. Niet top. Was wel lekker verder. 5/15/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/15/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De tartufo is echt een aanrader! 5/14/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
HI! Afgelopen weekend hadden wij 6 pizza's besteld bij jullie. De pizza's waren super snel geleverd wat heel fijn was. Helaas was de kwaliteit niet goed. Veel zwarte aangebrande korst maar vooral hele vette kaas. Na afloop kinderen na een half uur klagen over buikpijn, etc. Wij hadden gehoopt / gedacht dat jullie op dezelfde manier zouden bakken als de Pizzabakkers & Bastacosi maar dat was het helaas niet. 5/14/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/13/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza, snel bezorgd. Top! 5/12/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/11/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/9/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk! 5/9/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk 5/9/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/8/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Het lukte soms wel en soms niet om de lijst met extra ingrediënten op de website tevoorschijn te toveren. 5/7/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/7/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
great pizzas as always! 5/4/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/3/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/3/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Uitstekende keuze, heerlijke pizza’s 5/2/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/1/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Heerlijk 4/30/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/29/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker, heel lekker, als altijd! 4/29/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Iets te kleine pizza, verder prima 4/27/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle service, goede website, verrukkelijke pizza's 4/27/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/25/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza en werd snel bezorgd ook al was het vrijdagavond. 4/25/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/24/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Geweldig lekker! 4/23/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/22/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel erg teleurgesteld in de kwaliteit van mijn pizza. Wij komen vaak eten in de pinsaria en weten hoe lekker de pizza's kunnen zijn. De bestelde pizza viel in het niet met wat we gewend zijn. Halve pizza was doordrenkt in de doos, er zat geen burrata op mijn burrata pizza en er zat aubergine op terwijl dit niet in de beschrijving stond. Ik heb nog gebeld nadat ik de pizza had ontvangen omdat dit totaal niet leek op de pizza die ik had besteld. Aan de telefoon werd gezegd dat de burrata er wel opzat (totaal niet geproefd. Ik heb deze wel eens in de pinsaria gegeten, dus weet hoe deze normaliter hoort te smaken) en dat de aubergine er wel altijd op zit en dit een foutje is op de website als er het niet op staat. Ik kon het dan maar zien als extra topping, maar dan moet je er uiteraard wel van houden. Echt heel erg teleurgesteld en zal voorlopig geen pizza's meer bestellen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/19/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The most amazing real Italian pizza in Utrecht ❤️ This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/19/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza’s. Wat te brede buitenkorst en de opmerking tomatensaus erbij was helaas over het hoofd gezien. Bestellen via de website kostte moeite. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/19/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere pizza met dunne bodem, snelle bezorging This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/19/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker! De glutenvrije bodem is de beste die ik ooit heb gegeten :) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/19/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza. Precies op tijd geleverd en verse ingrediënten This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/19/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Kwaliteit van de pizza is lang niet Zo goed zoals het eerst was. De pizza was dit keer zo ovaal dat hij oneven gebakken was en er niet eens normale punten van de snijden zijn. 4/18/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Please slice pizza and provide napkins 4/17/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
4/17/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top, levering weer zeer snel. Binnen 10 min! Beste pizza van utrecht. 4/13/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/13/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/11/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Great pizza’s and good timing with the take out time. 4/11/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Opmerking over snijden compleet genegeerd, erg onhandig want we zaten in een park 4/10/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/10/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/8/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/7/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Niet de kwaliteit die we van lalotta gewend zijn 4/7/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza en snel bezorgd 4/6/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sommige stukken bevatten wel erg veel (droge) korst 4/6/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bezorging zou wat vroeger zijn, werd keurig over gebeld. De glutenvrije pizza was heerlijk, evenals de tiramisu! 4/6/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Smaak was erg matig. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/5/2020
LaLotta Pizza Utrecht 4 stars after 452 reviews
LaLotta Pizza Utrecht