Reviews


4 stars after 254 reviews
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/4/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/4/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekker pizza, snelle bezorging, alleen was de pizza een beetje aan de kleine kant deze keer. 4/4/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Wij dachten vanavond : ons kind verblijft al een maand in het Prinses Máxima Centrum, we verdienen wel een lekker dinertje voor twee. Besluit : pizza voor 2 en tiramisu na, uiteraard van de echte Italiaan, niet van de shoarmatent, en gezien de coronatijd niet besteld via thuisbezorgd, maar rechtstreeks om ook wat goeds te doen voor de lokale middenstand. Betaald via IDEAL, het zou 45min duren, maar de disclaimer daarbij: dat het soms wat langer duurt door drukte. Ik als te brave burger niet te snel gebeld, pas na anderhalf uur, met de gedachte dat ze vast wel druk zouden zijn. De pizza's zouden al een uur geleden geleverd zijn bij de vrouw vd receptie waar er de hele avond alleen een man achter de balie had gezeten. Waarom dan niet even gebeld? "dat zijn wij niet verplicht mevrouw", maar de bestelling afleveren bij degene die besteld en betaald heeft is wel verplicht toch? Vervolgens werd ik er een kwartier lang op gewezen dat zoveel mensen op deze manier een bestelling stelen of een dubbele levering proberen te krijgen. En tot driemaal toe dat bestellingen via thuisbezorgd altijd zo gaan (ondanks uitleg dat onze bestelling via hun eigen website is gegaan). En dat het niet hun schuld was dat de bestelling nooit bij ons was aangekomen. Uiteindelijk maar voorgesteld dat ik aangifte zou doen voor het niet leveren van een bestelling... Vervolgens werd het eten alsnog geleverd, bijna 2,5 uur na de bestelling. Mijn pizza (tartufo) en tiramisu smaakten goed, echter de prijs-kwaliteitverhouding is best hoog en de pizzas best klein. En het siert je niet als bedrijf je eigen klanten (onterecht!) uit te foeteren en neer te zetten als dieven of fraudeurs terwijl je zelf niet geleverd hebt of aan de verkeerde persoon. Advies om klanten te behouden: - geen valse beschuldigingen doen aan het adres van klanten - in plaats daarvan excuses aanbieden voor het veel later leveren dan afgesproken - wellicht vragen om legitimatie of bewijs van bestelling ( iedereen kan op zijn smartphone de bevestigingsmail laten zien!) dat voorkomt dat je als bedrijf aan de verkeerde persoon levert. Wij bestellen vaker eten en elk ander bedrijf belt je op als ze het eten komen afleveren bij de receptie of ze bellen 5min tevoren zodat je het zelf kan aannemen in de hal Een gewaarschuwd mens telt voor twee: in recensies (bijv. op thuisbezorgd) zijn er veel vergelijkbare reacties van andere klanten, in mijn naiviteit dacht ik tevoren dat sommige mensen misschien te snel klagen, maar in dit geval deel ik het gevoel. Hoop dat dit bedrijf hier iets mee doet, ik zal in ieder geval niet snel meer bij hun bestellen. 4/1/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/1/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Overtrof al onze verwachtingen qua smaak en snelheid. Wat een traktatie. 4/1/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Nog nooit zo snel m'n bestelling in huis gehad, en het was nog lekker ook ;) Top! 3/31/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel lekker pizza!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/29/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super goed! En fijne service ook:) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/29/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/28/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/28/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/27/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd in het restaurant ook bij afhalen super vriendelijk en heerlijke pizza's 3/27/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Very good pizza, quick delivery, we simply loved it. Highly recommended pizza! 3/26/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/26/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Weer heerlijk als altijd. De pizza's van LaLotta zijn de beste! 3/26/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/25/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/25/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/24/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk pizza’s, en goede service met een lach This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/22/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De Margherita en de Parmigiana waren allebei heerlijk. Een goede verse saus, lekker veel kaas & nog steeds een stevige bodem bij aankomst. Ook nog eens heel snel bezorgd. Grazie mille! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/22/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Stonden binnen 20 min op de stoep. Glutenvrij optie prima te doen. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/22/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizzas waren lekker van smaak. Ik had 3 pizza's besteld en omdat deze niet geleverd werden op mijn adres heb ik deze opgehaald en toen ik thuiskwam had ik de verkeerde (goedkopere) pizza's gekregen. Ik heb gebeld en mocht nieuwe pizza's ophalen, maar dit is ruim 20min fietsen dus kon niet weer 40min op en neer. Geen oplossing dus.. Helaas. 3/21/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/21/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/20/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel nice!!! 3/19/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
excellent service, always quick delivery and definitely delicious authentic Italian pizza. Keep it like this ;) 3/19/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/19/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Best pizza in town! 😋😋 Hope u guys ll stay open next days so I can eat it again!! 🤞 3/16/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/9/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/6/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Te veel tomatensaus, die daardoor overheerst. Pizza ook te zacht, ook na nogmaals in de oven. 3/3/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Een pizza had verbrande randen en er zat een verlept plastic bakje zoets bij (tiramisu?), waar niet eens een deksel op zat 2/29/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima op tijd bezorgd, lekkere pizza. 2/24/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/23/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza was vrijwel koud bij aankomst 2/22/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s, maar wat een onhandige site! Op de bestelpagina’s zijn dr pizza’s anders genoemd en in een andere volgorde dan op de pagina met het menu. Resultaat: twee salades Tonno gekregen ipv twee pizza’s Tonno... ook was onze grote bestelling niet compleet en zat er één pizza tussen die niet belegd was. Dat is toch wel jammer... 2/21/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Normaal gesproken erg lekkere pizza's, maar deze keer smaakte hij wat verbrand (veel verbrande bloem aan de onderkant). 2/20/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heel goede kwaliteit pizza’s! Ook de glutenvrije pizza is erg lekker! En de bestelling was precies op tijd. 2/20/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel! Na 20 minuten al 3 pizza’s. Daarnaast enorm lekker, goede glutenvrije bodem en veel kleine voor extra beleg 2/19/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Goeie pizza, maar de gezelligheid van het restaurant is onmisbaar. 2/17/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De bezorging duurde een uur en de laatste tijd zijn is mijn pizza steeds ook niet meer warm bij aankomst en moet ik hem zelf nog in de oven opwarmen, dat is wel jammer. Wel zijn de pizza’s hier altijd enorm lekker en blijf ik bestellen! 2/17/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
2/14/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Delicious Pizza! 2/11/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Can your delivery guys use Google maps? 2/8/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Tot nu toe altijd prima. Vandaag gasten over de vloer. Het duurde anderhalf uur, de pizza was niet warm meer, was kleiner dan gebruikelijk en de cherry tomaten waren zonder commentaar vervangen door gewone tomaten. De basilicum was uitgedroogd en lag er zielig bij. Ik weet niet wat er vandaag aan de hand was maar vandaag was jullie prestatie maximaal matig. Jammer want de smaak van de pizza was in principe wel goed. Gr Martin 2/6/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Sinds lang zijn we tevreden klanten maar vrijdag zijn wij hevig teleurgesteld: de pizza's waren vrijwel niet belegd. Bijvoorbeeld, op de pizza 'Dall'orto' miste bijna alle op de menukaart vermelde ingrediënten. Hopelijk is de volgende keer de kwaliteit weer als vanouds This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 2/2/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
13,50 voor veldsla met een paar stukjes tonijn is echt teveel. Er zat niks anders op de salade! Bestellen en na 1,5u wachten zelf bellen was ook geen goede ervaring, maar dat is rechtgezet. 1/31/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza niet volgens bestelling. Tomaten op pizza besteld en zaten er niet op. Pizza miste ook wat zout/smaak (maar kon uiteraard achteraf worden toegevoegd) 1/31/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza heb ik zelf opgehaald, maar moest nog gebakken worden. Dit ging snel, maar men is dus niet in staat om de aangegeven tijd aan te houden. Dat was jammer. Verder had ik extra betaald voor ansjovis en rode ui. De ansjovis ontbrak. Dus ik heb extra geld betaald voor iets wat ik niet heb gekregen. Al met al een teleurstelling. 1/30/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/19/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/19/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/17/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/17/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1/17/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Goede, erg lekkere pizza, op 1 zat wat weinig beleg, wel behoorlijk lang gewacht. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/12/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
hele Lekkere pizza’s! Helaas was de bijbestelde basilicum vergeten... This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 1/5/2020
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/22/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 12/22/2019
LaLotta Pizza Utrecht 4 stars after 387 reviews
LaLotta Pizza Utrecht