Reviews


4 stars after 162 reviews
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
hele lekkere pizza's! en heel snel bezorgd. 10/15/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/11/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
10/11/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/6/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza’s waren koud en vastgeplakt aan de bovenkant van de dozen This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 10/6/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ondanks drukte binnen 40min bezorgd. Warme, lekkere en goede pizza’s 9/28/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Salami was niet lekker 9/28/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling duurde zeer lang en de extra toppings die we hadden besteld (en extra hadden betaald) zaten niet op de pizza’s. Het bedrag kon ook niet worden teruggeboekt, dus we hebben betaald voor wat we niet kregen. Pizza’s waren wel lekker. 9/23/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supersnel bezorgd. Hoeveelheid toppings mager. 9/21/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
9/21/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza, supersnel bezorgd (ik woon er dan ook wel praktisch naast ) 9/21/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supersnel bezorgd en lekkere pizza die ook nog goed warm was! Ik had alleen een volkoren bodem besteld en kreeg een witte. 9/13/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Hij was niet voorgesneden, wat lastig snijden is in zo’n doos. Want op een bord past ie niet. Iets warmer mag ook en de extra gorgonzola kon ik niet vinden 9/11/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This is the second time I've been disappointed in my pizza. It was the romano — which used to have a ton of olives and fresh rosemary. There were probably 6 olives and no fresh rosemary. It was quite bland and not the high quality I came to expect and love from La Lota. 9/10/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza's pas na 2 uur bezorgd. Kinderen moe en uitgehongerd. Zelfs na het eerste telefoontje duurde het nog driekwartier. Met name dat vond ik erg. Een foutje maken kan, maar dat het daarna niet adequaat afgehandeld werd, benam ons alle plezier van de maaltijd. Eten zelf was goed, maar ik zal niet nog eens bestellen. 9/9/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Great pizza's! 9/9/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Helaas niet meer wat het geweest is. 9/7/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The tartufo pizza had nice ingredients, i didnt expect the aubergine though. Also The pizza was completely wet, the mozzarella was floating in it. 9/6/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Delicious pizza! 9/4/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
9/3/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
One of the pizzas (burrata) missed ingredient (parmaham and parmesan) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/25/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste pizza die ik in tijden heb gegeten! Mag ook wel voor die prijs, maar het is het waard. 8/24/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Jullie nemen niet op als er gebeld wordt en het duurde erg lang voordat de pizza er was. 8/23/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zeer snelle bezorging! 8/22/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza vergeten bij bezorging. Door een soort fout in het bestelsysteem. Kwamen ze gelukkig wel spoedig naleveren. De pizza en focaccia waren goed op smaak, maar de tiramisu was de 6,50 niet waard. 8/22/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizzabodem was niet gaar. Bij de randen was het deeg nog ongebakken. Op pizza met basilicum zat 1 blaadje basilicum. Erg karig. 8/19/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
8/17/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bodem en ingrediënten zijn helemaal prima, alleen .... waarom zo ontzettend zout? Het is ongezond en het verpest eigenlijk alles. 8/17/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle service en echt heerlijke pizza’s. Ook weer eens wat Anders na jaren ultra dunne bodems 8/14/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Tiramisu besteld voor 6,5 euro stond helemaal niet in verhouding met wat je kreeg. Zo klein bakje. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/11/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza was koud This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/11/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mm mm glutenvrije pizza's!! 8/10/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/9/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Er zat te veel kaas op de pizza, waardoor de bodum wat nattig was. Heb bijna alle kaas van de pizza moeten halen, maar dan houd je bijna niks meer over. Zonde! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 8/4/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
8/2/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Best pizza in Utrecht. Delivery was very fast This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/28/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snelle bezorging, heerlijke pizza met volkoren bodem! 7/27/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/24/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/21/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/21/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste pizza’s! Hele snelle bexirginf 7/19/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Great pizza's, the Italian colleagues really liked it! 7/19/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/18/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Chewy 7/17/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima pizza’s! 7/15/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/14/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/13/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
7/11/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Geen statusupdates en nemen de telefoon niet op na 5x bellen. Pizza was as always top. 7/11/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza bezorging (zo snel mogelijk) heeft 75 min geduurd. Pizza was al half koud, jammer! 7/11/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vroeger maakten jullie de allerbeste kaaspizza's! Tegenwoordig zit er bijna geen kaas meer op. We hadden extra ui besteld en er waren hele grote stukken rauwe ui op gegooid. 7/8/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste pizza van utrecht en omstreken... en misschien wel verder. De pizzabodem is ongeëvenaard lekker en alles erop ook. 7/6/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere Italiaanse Pizza op heerlijke deegbodem. Goed gevuld met mooi ingrediënten. 7/2/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/1/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk. Wel ietwat slappe bodem bij de glutenvrije pizza. Zelf nog even in de oven moet doen, maar de smaak was top! 7/1/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Die pizza met pompoen creme zou ik echt aanpassen of van de kaart halen. Weinig crème, weinig smaak, salie was droog en door dit alles een teleurstelling. Pizza's Margarita waren prima. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/30/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas zagen de pizzas er verlept uit en waren karig belegd. 1 blaadje basilicum op de margerita, nou nou. De pizza zijn volgens mij niet met veel plezier voor koken gemaakt. Helaas was de dieetwens ook niet goed doorgekomen. Dat kan echt veel beter. 6/28/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supersnel en heerlijk! 6/20/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/17/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bij elk feestje bestellen wij een grote stapel pizza's bij La Lotta. Ze zijn altijd heerlijk, warm, en prima op tijd. De keuze en kwaliteit is gewoon geweldig. 6/15/2019
LaLotta Pizza Utrecht 4 stars after 290 reviews
LaLotta Pizza Utrecht