Reviews


4 stars after 118 reviews
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Prima pizza’s! 7/15/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 7/14/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/13/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
7/11/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Geen statusupdates en nemen de telefoon niet op na 5x bellen. Pizza was as always top. 7/11/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Pizza bezorging (zo snel mogelijk) heeft 75 min geduurd. Pizza was al half koud, jammer! 7/11/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vroeger maakten jullie de allerbeste kaaspizza's! Tegenwoordig zit er bijna geen kaas meer op. We hadden extra ui besteld en er waren hele grote stukken rauwe ui op gegooid. 7/8/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste pizza van utrecht en omstreken... en misschien wel verder. De pizzabodem is ongeëvenaard lekker en alles erop ook. 7/6/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Lekkere Italiaanse Pizza op heerlijke deegbodem. Goed gevuld met mooi ingrediënten. 7/2/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
7/1/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was weer heerlijk. Wel ietwat slappe bodem bij de glutenvrije pizza. Zelf nog even in de oven moet doen, maar de smaak was top! 7/1/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Die pizza met pompoen creme zou ik echt aanpassen of van de kaart halen. Weinig crème, weinig smaak, salie was droog en door dit alles een teleurstelling. Pizza's Margarita waren prima. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 6/30/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
Helaas zagen de pizzas er verlept uit en waren karig belegd. 1 blaadje basilicum op de margerita, nou nou. De pizza zijn volgens mij niet met veel plezier voor koken gemaakt. Helaas was de dieetwens ook niet goed doorgekomen. Dat kan echt veel beter. 6/28/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Supersnel en heerlijk! 6/20/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/17/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Bij elk feestje bestellen wij een grote stapel pizza's bij La Lotta. Ze zijn altijd heerlijk, warm, en prima op tijd. De keuze en kwaliteit is gewoon geweldig. 6/15/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorging was even snel als altijd, maar deze keer was de pizzabodem te hard gebakken en daarbij miste ik voor de tweede keer de bijbestelde parmaham à €3. 6/13/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
6/12/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De ‘foccacia’ bleek een verbrande, harde, pizzakorst zonder razemarijn te zijn. 6/10/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/26/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Binnen 13 minuten stond de bezorger voor de deur met een verse pizza! Smaakte fantastisch en prijs/kwaliteit was netjes 5/25/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
5/25/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/14/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Our order never arrived. How can I get my money back?! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Besteld maar pizza nooit gekomen!!! Heel jammer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/12/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza’s, vooral de tartufo This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/5/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/5/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Delicious gluten free pizza and amazing tiramisù, delivery perfectly in time, what else? :) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/5/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Het was de beste pizza ever! Telefoon was alleen steeds in gesprek This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/5/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/4/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/3/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza's! Goed belegd, en fijne opties met extra beleg. De glutenvrije pizzabodem is wat slap, wellicht wat langer de oven in of eerst zonder beleg erin om dit de volgende keer te voorkomen. Verder top! 5/3/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De pizza’s waren net binnen toen er gebeld werd. La lotta; excuus vanwege computerfail hebben we een bestelde topping over het hoofd gezien. We maken gelijk een nieuwe pizza voor u! En zo geschiedde. Ik had de fout zelf nog niet eens opgemerkt. Zo snel waren ze. Top service. 5/3/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/28/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/28/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/27/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De bezorger stond bij het verkeerde huis. Toen we LaLotta belden, zeiden ze dat we niet thuis waren geweest. Ze stuurden de bezorger weer terug naar ons, maar echt warm waren de pizza’s niet meer. 4/26/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/21/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
De pizza’s zijn er nog niet eens dus die kan ik niet beoordelen. 2 uur later en nog geen pizza, droevig. 4/19/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Ik had de pizza Vegana besteld omadat ik zo'n zin had in aubergine, maar die zat er helaas niet op. 4/18/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/13/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Snel bezorgd. Deel van de pizza leek wel verbrand dus zag er niet lekker uit. Smaakte wel. 4/9/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/7/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
1 ★ ☆☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Hele vette vieze pizza’s waar de bestelde extra’s op ontbraken. Ze waren ook koud en zagen er onsmakelijk uit. Niet wat ik gewend ben! 4/5/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Website lastig meerdere pizza’s te bestellen. Dit keer duurde bezorging langer dan gepland... inschatting was 45’, werkelijke tijd ruim langer dan uur. Jammer, maar volgende keer beter! Pizza’s waren weer heerlijk!!! 4/5/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
4/5/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Altijd heerlijke pizza’s!! 4/1/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
La Lotta heeft gewoon de beste pizza's van Utrecht. Ze werken alleen met echt goede kazen, verse groenten en fijne Italiaanse vleeswaren. Fijne bodem, goeie tomatensaus, héérlijke mozzarella. Soms wil je nóg meer van dat lekkers op 1 pizza. Vandaag een pizza samengesteld met Tallegio, truffels en paddenstoelen, super! Bezorging meestal tussen 20-50 minuten. Pizza's zijn niet altijd gloeiend heet (hoe kan dat ook?), maar goed, dan zet je toch alvast de oven aan terwijl je watertandend aan het wachten bent? This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/31/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
3/27/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekker en goede service!! 3/16/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★★ ☆☆☆ Takeaway / delivery service
De pizza's waren helaas lauw/koud bij aankomst. 3/16/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Vorige week voor het eerst gegeten in het restaurant. Waanzinnige pizza's! Kan niet anders zeggen. Verse ingrediënten en vooral de bodem kan wat mij betreft niet beter! gisteren 2 pizza's laten bezorgen en was wederom weer erg lekker. Snel bezorgd ook. Ga zo door!! 3/14/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
By far, the best pizza in Utrecht. No doubt. Superfast delivery and amazing flavor. I have been to the restaurant as well and it is even better: Friendly staff, lovely location, right price and TRULY Italian products (unlike many other pizzerias that have no idea what Italian products are...). Easiest five-stars assessment ever. 3/12/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/10/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
3 ★★★ ☆☆ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Mijn ervaring met LaLotta is niet zo best. Wij hadden vrijdag avond 3 pizza's besteld waarvan er uiteindelijk (1,5u later) maar 1 werd bezorgd. Na telefonisch overleg besloten de andere pizza's niet meer te leveren maar het resterende bedrag terug te storten. Het geld was na een week nog steeds niet gestort. Toen zelf terug gebeld waarna ze keurig (kosteloos) 2 pizza's hebben bezorgd. Uiteindelijk wel netjes opgelost. De kwaliteit van de pizza's zelf... matig. Dikke taaie bodem, niet warm meer en mager belegd. Ik kies volgende keer voor de concurrent. 3/9/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
perfetto 3/7/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★ ☆☆☆☆ Takeaway / delivery service
Bestelling geplaatst, 2 uur gewacht met ontzettend trek tot dat La Lotta sliet, maar de Pizza werd niet bezorgd en we hebben er ook nooit meer iets over gehoord!!! Gelukkig hadden we voor contant betalen gekozen en niet voor IDEAL. Heel erg teleurgesteld over de service! De Pizza is wel lekker (dit weet ik van andere keren wanneer ik ze zelf afhaalde) 3/5/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
Glutenvrije bodem was altijd erg lekker. Lijkt nu een nieuw recept oid: deze was erg dik en niet knapperig/goed doorbakken 3/5/2019
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
De pizza was heerlijk, de website was overzichtelijk, tijdens de bezorging was er echter iets mis gegaan (pizza gevallen) waardoor deze er niet heel mooi meer uitzag. De pizza was wel snel bezorgd! 3/5/2019
LaLotta Pizza Utrecht 4 stars after 244 reviews
LaLotta Pizza Utrecht