Reviews


4 stars after 573 reviews
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijkebpizza 5/14/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Pizza ligure was way toooo oily. The other pizzas were good! 5/13/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Ik weet niet hoe jullie het doen, maar het wordt altijd bizar snel bezorgd! En het is gewoon superlekker. Douze points. 5/10/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Delicious pizza and insalata! :) This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
La mejor pizza de Holanda!!! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 5/9/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
5/8/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
5/7/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super lekkere glutenvrije pizza, zeker vaker bestellen! 5/5/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Top tent, beste pizza in Utrecht! 5/5/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Excellent pizza. Extremely fast. 4/30/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/29/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Keuzemenu beweegt veel bij selecteren van opties (bodem, extra ingrediënten) voor een pizza 4/27/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Delicious as always 4/26/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijk en super snel! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Zoals altijd..heerlijk en op tijd klaar. Zo lekker dat je zelf allerlei dingen kan toevoegen dus je eigen ideale pizza maken! This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/25/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/23/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/21/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
4/19/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/17/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
La Lotta pizza night is my favorite night of the week ! 4/13/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★ ☆ Takeaway / delivery service
4/12/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Echt een heerlijke pizza! Lekkere bodem en snel geleverd. Alleen net jammer dat de randjes soms wat verbrand waren. Maar we bestellen graag nog een keer. This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 4/11/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
heerlijke pizza en snelle bezorging! 4/7/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Super snel bezorgd (binnen een kwartier) en de pizza was heerlijk! 4/1/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Heerlijke pizza! En de lepel service was ook zeer attent!😁 3/31/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Mijn pizza was er in 9 minuten, geen grapje, echt 8 minuten! 3/29/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/28/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/27/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/27/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
perfect 3/27/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Sempre i migliori! 3/24/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/24/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/23/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
The best This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
This order is placed on the weekend. Delivery times may be a little longer on the weekend i.v. crowds. 3/21/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
JAMMIE 😃 NOG STEEDS DE LEKKERSTE EN MEEST VERRASSENDE PIZZA'S 3/20/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/20/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Prima pizza’s. Rucola € 0,50 voor zo’n klein bakkie.... moet dat nou zo? 3/17/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
De beste pizza’s van Utrecht vind je hier. Het is zeker de moeite waard om naartoe te rijden als ze niet op je adres bezorgen. Vriendelijke mensen en de pizza’s zijn heerlijk! 3/15/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/12/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
It took an hour to arrive but it was tasty 3/12/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Fantastisch 3/12/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
Erg goede glutenvrije pizza! 3/10/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/9/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Deze pizza’s waren zo vreselijk goed. Misschien wel de lekkerste van Utrecht 3/8/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/6/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★ ☆☆ Takeaway / delivery service
De pizza’s vinden we overheerlijk. De glutenvrije pizza’s zijn minstens zo lekker als de glutenpizzas en dat is echt bijzonder. De bezorger kan ons huis moeilijk vinden en rijdt dan rondjes. Beter kan hij bellen zodat de pizza’s niet koud worden 3/5/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/5/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Beste Pizza in de stad en hele aardige man Luca 3/5/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
4 ★★★★ ☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/5/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/4/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
3/3/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Wederom supersnel geleverd en overheerlijk voer! 3/1/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
2 ★★ ☆☆☆ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
1 verkeerde pizza geleverd en weinig topping voor het geld. Volgende keer een ander proberen. Zitten er genoeg om jullie heen. Jammer 😢 2/27/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Excellent and quick, best pizza utrecht 2/26/2021
LaLotta Jan van Scorelstraat 21 0307438648
5 ★★★★★ Quality
★★★★★ Takeaway / delivery service
Erg lekkere pizza’s, uitstekende bezorging door LaLotta zelf. Top. 2/26/2021
LaLotta Pizza Utrecht 4 stars after 713 reviews
LaLotta Pizza Utrecht